Varulvenætter af Whitley Strieber

Varulvenætter af Whitley StrieberTo betjente i New York undersøger nogle bestialske mord, hvor ligene nærmest er flået. Det går op for dem, at mordene er begået af varulve, men ingen tror dem, og snart er de selv jaget.

Læs anmeldelsen på Bogrummet.dk hvor Varulvenætter bl.a. får følgende ord med på vejen:

Handlingen kan lyde lidt søgt, varulve i New York, ja, i det hele taget varulve….Men det er så godt skrevet og så naturligt forklaret, at man sluger bogen som en anden pageturner. Man følger de to betjentes arbejde, men det geniale ligger i, at man også følger varulvene, deres tanker, natur, rangorden og bedst som man har læst om betjentene, så får man det fra varulvenes syn bagefter. Virkelig effektfuldt og meget godt lavet. I denne tid hvor mange bøger og film handler om vampyrer, der går frit iblandt os, Anne Rice, Stephenie Meyer m.m., så må denne gamle bog fra 1978 virke ganske aktuel. Det er ganske enkelt den mest uhyggelige spændingsbog, jeg har læst!

Om Varulvenætter:

Originaludgave: 1978
Originaltitel: The Wolfen
Også med titlen Skygger i natten

3 Svar to “Varulvenætter af Whitley Strieber”

  • Lars A. Hansen:

    Rigtig god bog. Der er meget “politiverden” i den, den er en kriminalroman med et overnaturligt twist. Super beskrivelse af forholdet mellem Becky og Wilson, især Wilson med alle de snuskede detajler.
    Skal hent klart læse noget mere af Whitley Strieber.

  • […] Historien er dog spændende med masser af dramatiske elementer, og varulve er jo altid interessante, så helt dårlig er ”Ulvebid” ikke. Den bedste ”varulve i storbyen”-historie er dog stadig Whitley Striebers roman fra 1980: ”Varulvenætter”. […]

  • […] Signe FahlHarzens hvide ulv og andre klassiske varulvefortællinger Ulfhedin-sagaen af Mette SejrboVarulvenætter af Whitley StrieberVarulv / red. Nikolaj HøjbergLucie af Anne-Marie Vedsø OlesenDiget af Teddy […]

Skriv en kommentar