Dead meat

Dead MeatCoveret på Dead Meat lover, at man her får “en underholdende zombiefilm, som kan sammenlignes med den morsomme film 28 dage senere og den skræmmende Shaun of the dead. Hmm – mon ikke de er kommet til at bytte de to titler om?

Bortset fra det, så Dead Meat en underholdende zombie film, som ind i mellem også har nogle gode gys.

Helena står pludselig alene på en øde landevej, da hendes forlovede bliver bidt ihjel af en død mand! Hun flygter og finder undervejs sammen med den lokale graver Desmond. Sammen forsøger de at finde sikkerhed i en verden, som pludselig er befolket af levende døde.

Umiddelbart lyder det måske ikke sjovt, men når vores helte bliver overfaldet af dræberkøer, og når de døde tosser rundt, som de gør her i filmen, ja – så er jeg i hvert fald underholdt.

Om Dead Meat:

Instruktør: Conor McMahon
Udgivelsesår: 2004
Tagline: It’s not what you eat, it’s who you eat!

2 Svar to “Dead meat”

  • […] sheep” er efter min mening hylende morsom underholdning, og hvis du kunne lide “Dead Meat” er jeg ret sikker på, at du også vil kunne grine af “Black […]

  • […] at have set filmen “Black Sheep” hvor dræberfår går amok, og “Dead Meat” som har nogle vidunderlige dræberkøer, tænkte jeg, at “Isolation” måske var […]

Skriv en kommentar