Warning: Use of undefined constant MSW_WPFM_FILE - assumed 'MSW_WPFM_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/gyseren.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-file-monitor/wordpress-file-monitor.php on line 39
Evil Aliens
december 2019
M Ti O To F L S
« nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Arkiver

Evil Aliens

“Evil Aliens” er en af den slags film, som man godt ved, er dårlige, men nogen gange er de dårlige på den fede måde.

Michelle Fox er vært på kanalen Weird World, der præsenterer historier om spøgelser og aliens i flæng. Seertallene er dog på vej ned, så da en historie om en ung pige på en ø uden for Wales kyst er blevet gravid med en alien når Michelles øre, samler hun hurtigt sit hold og tager af sted til Wales.

Men hvad der skulle have været en nem fuphistorie, viser sig pludselig at være den barske virkelighed. Øen er virkelig fuld af aliens – og de er tilsyneladende bare ude på at slå alle mennesker ihjel. Så nu er det eneste, der står mellem jordens overtagelse, en nørd og en gruppe tv-folk.

“Evil Aliens” er fyldt med splat og crazy humor, og jeg kom i perioder til at tænke på Peter Jacksons “Braindead“. Også her må helten bruge de forhåndenværende remedier som våben, og hvor en plæneklipper er nok for Lionel i “Braindead“, må vores helt have fat i en mejetærsker for at klare de mange aliens.

Det er fedt på en sær måde, og selvom historien ind i mellem bliver for meget, så grinte jeg nu nok til, at jeg alligevel synes, at “Evil Aliens” var værd at se.

Instruktør: Jake West
Udgivelsesår: 2005

Skriv en kommentar