september 2018
M T O T F L S
« aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arkiver

Clive Barker

Clive BarkerClive Barker blev født i England i 1952. Han både skriver bøger, instruerer film og er skabende kunstner.

Stephen King har kaldt Barker for “the future name in horror fiction“, og mange af hans noveller har dannet grundlag for filmatiseringer. På dansk er bl.a. udkommet Den levende død, Det umenneskelige og I kød og blod fra hans Books of Blood-serie.

Clive Barker har bl.a. instrueret Hellraiser, som bygger på hans egen novelle The Hellbound Heart. Fælles for hans film er, at han tager genren dybt seriøst, og ikke forfalder til teenage-slashers eller horrorkomedier.

Læs mere på Horrordirectors.com

Udvalgt filmografi:

Books of Blood – 2009 (novellerne On Jerusalem Street og The Book of Blood)
The Midnight Meat Train – 2008 (novellen The Midnight Meat Train)
Haeckel’s Tale – 2006 (historien)
Saint Sinner – 2002 (historien)
Quicksilver Highway – 1997 (novellen The Body Politic)
Lord of Illusions – 1995 (instruktør samt forfatter til novellen The Last Illusion)
Candyman – 1992 (novellen The Forbidden)
Nightbreed – 1990 (novellen Cabal)
Hellraiser – 1987 (instruktør samt forfatter til novellen The Hellbound Heart)

8 Svar to “Clive Barker”

Skriv en kommentar