Knogler af Stephen King

Knogler af Stephen KingForfatteren Mike Noonans kone dør pludselig efter en hjerneblødning. Hendes død efterlader Mike i dyb sorg og starter en skriveblokering. For at tilfredsstille sin redaktør sender Mike manuskripter fra skuffen ind, men til sidst er han nødt til at gøre noget.

Mike beslutter sig for at tage til deres gamle sommerhus ved søen i byen Dark Score. Her havde de mange gode stunder, og Mike håber, at minderne kan få skriveblokeringen til at forsvinde. Men det viser sig, at Dark Score er forandret. Og at andet end gode minder gemmer sig i sommerhuset …

Bogrummet har Christina Andersen anmeldt Knogler med ordene:
Døden behøver ikke være en hindring for hævn. Men det kræver et raseri af format at ramme de levende fra den anden side. Hvis Casper, det venlige lille spøgelse, skræmmer livet af dig, så er Stephen Kings ”Knogler” et absolut No-No. ”Knogler” er en eminent spøgelseshistorie. Det her drejer sig ikke om afdøde bedstemødre, som kærligt våger over efterkommerne fra gyngestolen henne i hjørnet. I ”Knogler” tager spøgelser fat i de levendes verden og blander sig. Og hvad der synes rimeligt i de dødes verden svarer ikke helt til definitionen i de levendes.” Læs hele anmeldelsen her.

Om Knogler:

Originaltitel: Bag of Bones
Udgivelsesår: 1998
Forlag: Vinten, 487 sider

Et Svar to “Knogler af Stephen King”

Skriv en kommentar