One Hell of a Christmas

One Hell of a ChristmasCarlitos er lige sluppet ud af fængslet, og nu ønsker han kun at holde jul med sin søn og iøvrigt holde sig klar af kriminaliteten fremover, for nu vil han være verdens bedste far. Men kammeraten Mike har en fed fidus. Han har nemlig fået fingre i en mærkelig klo, som er fyldt med mørke kræfter, og Mike er sikker på, at den klo vil gøre dem rige. Men så dukker kloens ejermand op for at få den tilbage …

Jeg syntes ganske godt om Shakys første film Nattens Engel, så jeg var naturligvis spændt på at se andet udspil fra den danske instruktør. Men det var desværre en temmelig stor skuffelse.

Hvorfor One Hell of a Christmas skulle indspilles på engelsk, har jeg svært ved at forstå, især da det er danske skuespillere, der er brugt, og skole-engelsk med dansk accent hører bare ikke hjemme i en film.

Det er måske i virkeligheden hovedårsagen til, at jeg synes, den var så træls at se. For der er også enkelte gode takter i den. Bl.a. spiller Zlatko Buric en rigtig underholdende rolle som Ibrahim, der i første omgang får fat i kloen. Makeuppen er også helt i orden sidst i filmen, hvor stripperen kommer tilbage som zombi. Men generelt fænger historien ikke rigtig, og slutningen, hvor Mike og Carlitos ryger i helvede, burde være endt på klippebordet, for det føjer absolut intet interessant til historien.

Om One Hell of a Christmas:

Instruktør: Shaky Gonzales
Udgivelsesår: 2002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.