Djævelens hånd af Dean Vincent Carter

Djævelens hånd af Dean Vincent CarterJournalisten Ashley Reeves, bliver inviteret af en excentrisk eneboer, som lever på en ø, langt fra land. Han ejer et enestående insekt, som han vil have Reeves til at skrive om, men da Reeves er kommet til øen, udvikler tingene sig i en ubehagelig retning, og Reeves indser, at eneboeren gemmer på grusomme hemmeligheder.

Underholdende og spændende roman, som sagtens kan udfylde en mørk og stormende aften.

Fortællingen.dk skriver om Djævelens hånd:

Djævelens hånd er på ingen måde en dårlig bog – forfatteren er helt klart effen, og der er masser af gode detaljer i historien. For horrorlæserne, både unge og voksne, er der tale om en lækkerbisken – især på dansk, hvor horror hovedsageligt dækkes af King og Koontz. Blot skal man være bevidst om, hvad man får – det er ikke så meget en monstergyser, som det er en horrorthriller.” Læs hele anmeldelsen her

Om Djævelens hånd:

Udgivelsesår: 2006
Forlag: Sesam, 252 sider
Originaltitel: The hand of the devil

En tanke om “Djævelens hånd af Dean Vincent Carter

  1. Pingback: Ulvebid af Dean Vincent Carter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.