Nattens Børn af Dan Simmons

Nattens børn af Dan SimmonsNattens børn handler om den amerikanske læge og specialist i blodsygdomme Kate Neuman, som under et ophold i Rumænien adopterer en lille dreng med en mærkelig blodsygdom, som Kate prøver at finde en kur imod. Denne kur ville også betyde en kur mod AIDS.

Tilbage i staterne kidnappes drengen midlertidigt, og alle forskningsresultater samt de involverede forskere ødelægges/myrdes. Kate overlever og følger efter kidnapperne til Rumænien, hvor hun får hjælp af præsten O’Rourke og rumæneren Lucian.

I Rumænien finder Kate ud af, at hendes adoptivsøn er arving til titlen, som overhoved i Draculas Drageorden, samtidig med at hun pludselig bringes i tvivl om sine to hjælperes loyalitet. Indflettet i historien hører vi Vlad Draculas egen beretning om sit liv, som Simmons har forsøgt at gengive historisk korrekt indtil hans “påståede” død i 1476.

Nattens børn er en udmærket gyser fra Dan Simmons hånd. Han låner den klassiske Dracula fortælling og giver en moderne version af myten.

Om bogen:

Udgivelsesår: 1993
Forlag: Cicero, 362 sider
Originaltitel: Children of the night

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.