Spøgelsesskibet af R. B. Middleton

Spøgelsesskibet foregår i den lille by Fairfield på vejen til Portsmouth, halvvejs mellem London og havet. Nogen vil mene, det er en kedelig lille by, men det er kun dem, der ikke kender til spøgelserne. Fairfield har nemlig en levende befolkning af spøgelser, der lever side og side med de levende.

Men en storm i foråret ’97 vendte op og ned på Fairfield. Ud af himlen dukkede nemlig et skib op, som landede midt på kroværtens roemark. Skibets kaptajn hed Bartholomew Roberts, og han fortalte, at de var udet for at hverve rekrutter, men at stormen havde blæst dem ud af kurs.

Desværre havde skibet en dårlig indflydelse på byens spøgelser. En masse begyndte at drikke og opfører sig ubehageligt, så fortælleren og præsten beslutter sig for at gøre kaptajnen opmærksom på problemet. Og selvom kaptajnen lytter opmærksomt, får besøget ikke helt den ønskede virkning. For kort efter ramler endnu en voldsom storm ind over byen.

Novelle fra antologien Den nye spøgelsestime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.