M. Night Shyamalan

Født 6. august 1970 i Indien.
M. Night Shyamalan slog for alvor igennem i 1999 med filmen “Den sjette sans” som har Bruce Willis i hovedrollen. For mig var slutningen aldeles overraskende på trods af, at alle sporene faktisk lå lige for næsen af en. En intens og fangende film.

Efter “Den sjette sans” kom “Unbreakable” i 2000 også med Bruce Willis som hovedrolleindehaver og i 2002 kom så “Signs”, der ikke blev ret godt anmeldt af den danske presse, men som jeg fandt både velspillet og med næsten samme intense stemning som “Den sjette sans”. “The Village” fulgte i 2004, og i 2006 kom skuffelsen “The lady in the water”.

Snart er der dansk premiere på Shyamalans næste film “The Happening”, som jeg ser frem til at se.
Se traileren her.

2 tanker om “M. Night Shyamalan

  1. Pingback: Gyseren » The happening

  2. Pingback: Gyseren » Signs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.