Paul Verhoeven

Paul Verhoeven er født 18. juli 1938 i Holland.

Verhoeven har instrueret flere scifi-gysere. F.eks “Starship Troopers” som foregår i fremtiden, og dels er en samfundssatire og dels et overdådigt studie i special effects og splat og vold. Også den originale “Total Recall” fra 1990 med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen er instrueret af Paul Verhoeven. Selvom det måske nok er lidt af en tilsnigelse at kalde den horror.

I år 2000 instruerede han “Hollow man” med bl.a. Elisabeth Shue og Kevin Bacon på rollelisten, om et eksperiment om at gøre mennesker usynlige, som ender med at forsøgspersonen bliver en morderisk galning.

Endelig har Verhoeven også instrueret “Robocop” fra 1987, som benytter sig af de vildeste splatter-effekter.

Læs mere om Paul Verhoeven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.