Natholdet af Stephen King

Natholdet af Stephen KingNovellesamling. Indeholder den lange novelle ” Jerusalem’s Lot”, der er opbygget som en række breve til en vis Bones fra hans gode ven Charles Boone. Charles flytter ind i slægtens gamle hus, men det viser sig at være en rigtig dårlig idé. Virker meget Lovecraft inspireret.

Derudover indeholder samlingen bl.a. “Natlig brænding”, der er forløberen til romanen “Opgøret”, titelnovellen “Natholdet” som er blevet filmatiseret, og det samme er “Rullemaskinen”, “Lastbiler”, “Majsens børn” og “Sommetider vender de tilbage”.

Om bogen:

Originaltitel: Nightshift
Udgivelsesår: 1978

Indhold:

Jerusalem’s Lot
Natholdet
Natlig brænding
Jeg er døren
Rullemaskinen
Bussemanden
Gråt
Slagmarken
Lastbiler
Somme tider vender de tilbage
Jordbærvår
Væddemålet
Manden med plæneklipperen
Quitters A/S
Jeg ved hvad du trænger til
Majsens børn
Sidste trin på stigen
Manden som elskede blomster
Ingen vej tilbage
Kvinden i værelset

5 tanker om “Natholdet af Stephen King

  1. Martin Nielsen siger:

    nogen super gode noveller,den første novelle har forbindelsre til “Selems lot” den anden opsamling er tågen som ogsa er super velskrivet, har man ikke tid til de tunge murstens romaner af mester king, er hans noveller mindst lige så gode, og oftes osse en slangs optakt, til de lange knudende romaner han skriver, p.s, jeg kender ingen der skriver som han gør, med en super indsigtfuld måde at beskriver mennesker i svære sistuationer i, men kommer meget let til at holde, hans hoved personer. venlig hilsen Martin

  2. Pingback: Gyseren » The woman in the room

  3. Pingback: Gyseren » Children of the Corn

  4. Pingback: Gyseren » Disciples of the Crow

  5. Pingback: Således forgår alverdens herlighed af Lars Kramhøft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.