Silver Bullet

Den lille by Traker’s Mill er rystet over en række ekstremt sadistiske mord, og byens befolkning frygter, at der er en psykopat på fri fod. De to søskende Jane og Marty tror dog, at det er en varulv. De bliver bekræftet i deres tro, da Marty – som sidder i rullestol – selv bliver overfaldet. Det lykkes ham at slippe væk ved at skyde fyrværkeri i øjet på varulven. Næste dag ser de et meget respektabelt medlem af bysamfundet iført øjenklap. Men hvordan slår man en varulv ihjel?

Baseret på Stephen Kings roman Varulvens år.

Roger Ebert skriver i sin anmeldelse:
Stephen King’s “Silver Bullet” is either the worst movie ever made from a Stephen King story, or the funniest. It is either simply bad, or it is an inspired parody of his whole formula, in which quiet American towns are invaded by unspeakable horrors. It’s a close call, but I think the movie is intentionally funny. And because I laughed longer and louder during this film than during any other comedy I’ve seen since “Broadway Danny Rose,” I am going way out on a shaky limb and actually give the movie a three-star rating, which means I even think you might enjoy it, too.” Læs hele anmeldelsen her.

Om Silver Bullet:

Instruktør: Daniel Attias
Udgivelsesår: 1985
Tagline: Part human. Part wolf. Total terror.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.