Besat af Peter James

Besat af Peter JamesFabian Hightower bliver dræbt i et biluheld, hvorefter hans mor, Alex, begynder at hjemsøges af nogle ubehagelige overnaturlige hændelser, der alle har forbindelse til Fabian. For at finde ud af hvad der sker, kontakter Alex et medium, der midt i seancen afbryder og nægter at fortsætte eller at fortælle hvorfor. De mystiske hændelser tager til, og det går op for Alex, at hun overhovedet ikke kendte sin søn.

Peter James skriver ganske underholdende – om end ind i mellem lidt lange – romaner. Besat er en af de kortere. Af andre romaner, der er oversat til dansk af samme forfatter, kan nævnes Immortalis og Alkymisten.

Om bogen:

Originaludgave: 1988
Forlag: Hernov, 283 sider
Originaltitel: Possession

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.