Nattetimen af Annika von Holdt

Forfatteren Sean Reeve flytter med sin kone og deres 4-årig datter ind i Ashbourne House, noget som snart virker en dårlig idé. Naboerne kan fortælle dem, at huset er bygget på en gammel kirkegård, og at alle de tidligere beboere har mødt en tidlig og uhyggelig død – bl.a. druknede en lille pige i den nærved liggende sø.

Oveni lider Sean af alvorlige eftervirkninger af en bilulykke. Han har hukommelsestab og ved ikke, hvem han er. Da der begynder at ske mystiske ting i huset, er Sean derfor ikke klar over, om de virkelig sker – eller om de bare foregår i hans hoved!

Nattetimen er en fin efterfølger til debuten Hjemsøgt, og især slutningen synes jeg er rigtig grum.

Litteratursidens anmelder er ikke helt så positiv:
Nattetimen er Annika von Holdts anden roman. Som i hendes første roman, Hjemsøgt, er thrillerelementerne stærkt repræsenteret. Alle kendte klichéer er hentet ind, mystisk hus, mærkværdige dødsfald, hukommelsestab, spøgelser og ånder. Det er ikke mærkeligt, hvis læseren sidder med fornemmelsen “hov, det har jeg da læst før et andet sted”. Det kommer let til at fremstå, som om forfatteren er sprunget over, hvor gærdet er lavest, skønt hun viser ganske stærk originalitet flere steder.” Læs hele anmeldelsen her.

Originaludgave: 2002

Bøger af Annika von Holdt:

Hjemsøgt (2001)
Nattetimen (202)
Sov som de døde (2009)
Pantomime (2012)

7 tanker om “Nattetimen af Annika von Holdt

  1. Jette siger:

    På Bogforum faldt jeg også over en pocket-udgave udgivet på Lindhardt og Ringhof, så der skulle være gode muligheder for at finde den.

  2. Pingback: Sov som de døde af Annika von Holdt | Horrorsiden

  3. Pingback: Sov som de døde af Annika von Holdt

  4. Pingback: Det fjerde menneske af David Garmark

  5. Pingback: Klik af Linwood Barclay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.