Dragens øjne af Stephen King

Dragens øjne af Stephen KingStephen King har 3 børn, Naomi, Joe og Owen. Da børnene var mindre, nægtede Naomi at høre/læse nogen af Kings historier. De var for uhyggelige. Derfor satte King sig for at fortælle en historie, som også Naomi kunne lide. Det blev til Dragens øjne.

Historien foregår i kongeriget Delain. Her levede en konge lykkeligt med sin dronning og sine to sønner. Desværre døde dronningen alt for tidligt, og kongens troldmand Flagg fik snart stor magt. Folket håbede, at Peter – den ældste søn – ville ændre på tingene, når han kom til magten. Men i stedet for bliver Peter narret i en fælde og dømt for mordet på sin far.

Nu sidder den yngre bror Thomas på tronen, og gennem ham får Flagg for alvor magt i kongeriget. I sit fængsel lægger Peter dog en plan, og med hjælp fra Ben Stadd lykkes det ham at flygte. Men kan Peter stille noget op imod Flagg?

Dragens øjne er en fantasy fortælling især for børn, men voksne kan også have glæde af den.

Om bogen:

Originaltitel: The Eyes of the Dragon
Udgivelsesår: 1987

2 tanker om “Dragens øjne af Stephen King

  1. Pingback: De III udvalgte: Mogthunheims forbandelse af Paul Anthony Sørensen

  2. Pingback: Fantastiske fabulationer 1 / red. Nils Anker Tønner-Oldefar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.