Vampyr af Michael Romkey

Vampyr af Michael Romkey Dette er historien om advokaten David Parker, der er led og ked af sit liv. Han er gift med Clarice, en forkælet partygirl, der konstant er ham utro. Han bryder sig slet ikke om at være advokat, men faderen gav ham ikke lov til at forfølge sin drøm om at blive koncertpianist. En aften under en operaforestilling er han lige ved at begå selvmord, men synet af en mystisk og utrolig smuk kvinde standser ham. Senere mødes de igen og forelsker sig, men Tatiana, som kvinden hedder, er yderst hemmelighedsfuld om sit liv, så en morgen følger David efter hende, og her opdager han, at hun er en vampyr.

“Vampyr” er ikke den bedste vampyr-fortælling, jeg har læst. Den er lidt lang tid om at komme i gang, men der er dog også gode elementer i den. Det er underholdende at læse om alle de historiske personer, der i virkeligheden var vampyrer, som f.eks. Mozart og Hitler, og der er da også noget gru og uhygge i romanen, selvom bloddrikkerne mere går op i musik og kunst end blod og mørke.

Om “Vampyr”:

Udgivelsesår: 2002
Forlag: Rosenkilde, 386 sider
Originaltitel: I, Vampire

En tanke om “Vampyr af Michael Romkey

  1. Pingback: Rød høst af Lars Ahn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.