Freeway

“Freeway” er egentlig ikke en rigtig gyser, men siden den har en psykopatisk massemorder med, og siden Reese Witherspoon er så charmerende som aggressiv teenager, får den alligevel lidt omtale her på siden.

Vanessa (Witherspoon) stikker af, da børneværnet vil tvangsfjerne hende endnu en gang. Hun vil finde sin bedstemor for at bo hos hende. Undervejs bryder bilen dog sammen, og Vanessa modtager et lift fra den venlige børnepsykolog, Bob Wolverton. Som du sikkert har gættet, er han dog ikke så rar, som han umiddelbart virker…

Filmen er instrueret af Matthew Bright, og tag linen “Her life is no fairytale” sætter os lidt på sporet. Filmen snupper nemlig med arme og ben fra det klassiske eventyr om Rødhætte – lige fra Vanessas mål at nå sin bedstemor til Bob’s efternavn Wolverton!

Jeg synes, Reese Witherspoon er rigtig god i rollen som teenagepigen, der har lidt problemer med at styre sit temperament, men desværre lever Kiefer Sutherland ikke helt op til forventningerne. Han er simpelthen ikke overbevisende i rollen som Bob. Alligevel er Freeway et kig værd – bare du ikke forventer at blive skræmt ud af stolen.

Instruktør: Matthew Bright
Udgivelsesår: 1996

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.