Killer Rats

Jeg havde lånt filmen med den bloddryppende omslagstitel “Killer Rats” med forventningen om at skulle se en dårlig film, som jeg måske i det mindste kunne grine lidt af. Men til min store overraskelse var “Killer rats” (som egentlig blot hedder “The Rats”) slet ikke så dårlig …

Susan Costello (Mädchen Amick) arbejder i stormagasinet Garsons, hvor en kunde bliver bidt i fingeren af en rotte og bliver meget syg. Susan tilkalder rottefængeren Jack (Vincent Spano), som opdager, at det ikke kun er stormagasinet, som har et alvorligt problem. Flere andre steder i området er rotterne begyndt at opføre sig unaturligt aggressivt, men sundhedsstyrelsen har ikke tid til at tage sig af problemet nu. Da Susans datter bliver angrebet af rotter i den lokale svømmehal, får Susan og Jack dog nok.

“Killer Rats” er som sagt ikke en stor film, men den er absolut underholdende, og jeg blev overrasket over, at de to hovedrolleindehavere rent faktisk spiller godt skuespil. Derudover hænger plottet nogenlunde sammen, og der er op til flere ret creepy scener med rotterne. Kun til allersidst synes jeg, at det kammer over og bliver plat. Så “Killer Rats” må siges at være en skuffelse som IKKE gik i opfyldelse.

Instruktør: John Lafia
Udgivelsesår: 2002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.