Underworld – Evolution

Underworld - EvolutionAk ja, selvom jeg synes første film var rigtig dårlig, så hopper jeg alligevel på efterfølgeren – og heldigvis må jeg indrømme, for den er væsentlig bedre end etteren.

Selene og Michael er på flugt fra både vampyrer og varulve, men de kan ikke stikke af fra Marcus, som er genopstået. Han ønsker at befri sin bror, som har været holdt fanget i hundredvis af år – og kun Selene kender placeringen af hans fængsel. Der er kun en ulempe ved at Marcus vil befri William, og det er at han er en varulv, som er helt ude af kontrol, og derfor har Selene ikke frivilligt tænkt sig at fortælle Marcus, hvor William holdes fanget.

Filmen er ligeså spækket med actionscener som etteren, men denne gang synes jeg, der er mere bid i historien. Måske er det fordi, vi får mere at vide om, hvorfor fejden mellem varulve og vampyrer opstod – og så får vi også navnet på manden, der startede hele balladen.

Jeg er stadig ikke vild med Kate Beckinsale som action-heltinde – her foretrækker jeg til enhver tid Milla Jovovich. Hun kan altså bare sparke r…

Instruktør: Len Wiseman
Udgivelsesår: 2006

En tanke om “Underworld – Evolution

  1. Pingback: Gyseren » Underworld – rise of the lycans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.