See no evil

See no evil8 unge indsatte skal bruge en weekend på at rydde op og gøre rent i et gammelt hotel mod at få nedsat deres straf. Med dem er den tidligere betjent Williams, som mistede en arm under et opgør med en morder, og som nu arbejder på ungdomsfængslet.

Men det gamle hotel er naturligvis ikke forladt. Her bor nemlig morderen som Williams tidligere har mødt. Og der går ikke længe, før de unge kriminelle dør en efter en efter en…

“See no evil” har den tidligere wrestler Glen Jacobs i hovedrollen som den sindssyge morder, Kane. Hans udseende er da også ret skræmmende – 2 meter høj og næsten 200 kg tung. Han har ikke mange replikker, og det meste af filmen går han bare rundt og ser skummel ud. De øvrige skuespillere leverer heller ikke særlige mindeværdige præstationer, og selvom det er en slasherfilm, hvor handlingen ikke er det vigtigste, så synes jeg alligevel, den er lidt for tynd. Oveni var “See no evil” heller ikke særlig uhyggelig, så det er helt klart en film, jeg burde være sprunget over.

Instruktør: Gregory Dark
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.