Brotherhood of evil

Brotherhood of evilEdward Furlong har haft et par gode roller, bl.a. “American History X” og “Terminator 2”, men desværre vælger han som oftest nogle elendige film. Hvilket også må siges at være tilfældet med “Brotherhood of evil” aka “Canes”.

Reklamemanden David Goodman (E.F.) har satset på at få den næste store kampagne i firmaet, men det glipper lige på falderebet. På vej hjem bliver han ovenikøbet overfaldet og mister synet. På trods af at hans lækre kone (Chandra West) støtter ham og elsker ham, ender han alligevel i en handel med – surprise – Djævelen, som bruger den tidligere nazist Guillermo List (Michael Madsen) som mellemmand. Nu kan David nå alt, hvad han ønsker sig. Han skal bare lige slå et par mennesker ihjel og iøvrigt glemme alt om sin sjæl.

Det meste af tiden ligner Edward Furlong en dreng, som har klædt sig ud i sin fars jakkesæt. Jeg ved ikke, hvorfor man dog ikke har fundet et sæt tøj, som passer til ham! Han spiller heller ikke særligt imponerende, men eftersom historien også er noget hø, passer det hele jo så alligevel sammen.

På coveret står der “Der er en skæbne, der er værre end døden”. Det må være at skulle se denne film to gange …

Instruktør: Michael Bafaro
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.