Fido

Fido. Hentet på www.moviezoo.dkMin gode kollega Janus, som står for horrorsiden.dk, omtalte for længe siden denne herlige perle “Fido” – en zombiefilm, som foregår i en idyllisk forstad i hvad der minder om 1950’ernes USA. Den lille kernefamilie bestående af mor, far og lille Timmy mangler kun en ting for at alt er idyl, og det er en zombie!

Efter den alvorlige zombie-krig er der nu skabt sikkerhed inden bag byernes mure, og alle som er noget, har deres egen zombie til at varte op, slå græs og hvad man ellers ikke selv gider. Far Robinson er dog ikke meget for zombien (som Timmy døber Fido), men mor og Timmy falder snart for Fido, som har tid til at lege med Timmy og danse med moren.

Det går dog galt, da Fido under en parktur bider gamle fru Henderson. Før Timmy får hende begravet, har hun bidt en anden, og snart er en miniaturekrig i gang. Desværre opdager den nye nabo, som er sikkerhedschef hos zom.com, at Fido har noget med sagen at gøre, og han bliver fjernet fra hjemmet. Men Timmy har ikke tænkt sig at lade Fido i stikken…

Jeg havde høje forventninger til “Fido”, og de blev heldigvis indfriet fuldstændig. Jeg morede mig vældigt, og glansbillede-idyllen garneret med halvrådne zombier, som travede rundt med paraplyer og serverede driks, er overdådigt lavet. Og så var det jo også ret morsomt at se Carrie-Anne Moss (fra bl.a. “Matrix” og “Red planet”) som hjemmegående husmor med større opmærksomhed på at Timmys bluse var blevet beskidt, end at den var blevet det, fordi han var blevet overfaldet af bøller i skolen.

Læs også omtalen på horrorsiden.dk

Instruktør: Andrew Currie
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.