Miles behind us af Robert Kirkman, illustreret af Charlie Adlard

Miles Behind Us - Walking Dead: 2 af Robert KirkmanBind 2 i Robert Kirkmans store zombi-serie hedder Miles behind us. Denne gang er tegneren Charlie Adlard, og jeg synes desværre ikke, at hans tegninger er helt så gode som Tony Moores i første bind. De er mere skitseagtige og rå i udtrykket. Historien lever dog helt op til etteren, så jeg er stadig hooked på serien.

Rick og gruppen af overlevende er kørt væk fra Atlanta, hvor de i første bind ventede på, at myndighederne skulle finde dem. Nu leder de efter et godt sted at bosætte sig, så de ikke skal bo i RV’en vinteren over. Det første sted, de falder over, er en lille by “Wishire Estates”. Umiddelbart ser det lovende ud med et hegn, der omringer det hele, men efter en rolig nat bryder helvede løs, og gruppen må kæmpe sig videre.

Herefter begynder det at knibe med maden, så da de når en farm, hvor de får lov at blive i en periode, tegner alt godt. Men der opstår gnidninger mellem gruppen og farmens ejer. Han har et håb om, at zombierne en dag kan blive normale igen, og vil derfor ikke være med til at slå dem ihjel. Også andre ting spiller ind, og til sidst må Rick og gruppen igen forlade farmen i jagten på et sted at overleve i.

Nogen af spørgsmålene denne gang er, hvordan møder vi fremmede i denne nye verden? Vil vi fortsat forelske os, selvom verden er brudt sammen omkring os? Og hvordan forholder man sig til sorgen over de mistede? Allen mister sin kone til zombierne, og i sin sorg kan han ikke tage sig af sine børn. Men som Andrea siger til ham:
“Everyone in this group is dealing with the loss of someone. We’re surrounded by death. It’s taken over our lives, and there isn’t a goddamn thing we can do about it!”

The Walking Dead:

Days Gone Bye (Til døden os skiller)
Miles behind Us (På farten)
Safety Behind Bars (Tryg bag tremmer)
The Heart’s Desire (Kødets lyst)
The Best Defense (Det bedste forsvar)
This Sorrowful Life (Det sorgfulde liv)
The Calm Before
Made To Suffer
Here We Remain
What We Become
Fear the Hunters
Life Among Them
Too Far Gone
No Way Out
We Find Ourselves
A Larger World
Something To Fear
What Comes After
March to War
All Out War – Part One
All Out War – Part Two
A New Beginning
Whispers Into Screams
Life and Death
No Turning Back
Call To Arms

Læs mere på ComicWiki

Læs mere om den danske oversættelse på forlaget Fahrenheits hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.