Det mørke tårn 2 – Den lange vej hjem

“Den lange vej hjem” er andet bind i tegneserieudgaven af “Det mørke tårn”. Historien er skrevet af Peter David og tegnet af Jae Lee. Hvor første bind meget trofast fulgte plottet fra bog 4 i Stephen Kings serie, så har Peter David i dette bind selv stået for plotudviklingen.

Susan Delgado er død, og Rolands sjæl er fanget i den pink glaskugle, som de tre drenge skal bringe hjem til Gilead og Rolands far. Mens Roland inde i kuglen kæmper med The Grimeson King og hans håndlangere, har Alain og Cubert nok at se til med at slippe væk fra forfølgerne fra Hambry og derefter overleve en lang række andre prøvelser. Også stakkels Shemie dukker op i dette bind, og der venter ham grusomme oplevelser forude.

Tegningerne er fantastiske. Når vi følger Alain og Cuberts prøvelser, er farverne dystre og mørke, og når det er Rolands historie inde i kuglen, er siderne gennemsyret af pink og røde farver. Tonen i historien er overbevisende, og jeg er sikker på , at Stephen King er godt tilfreds med denne udvidelse af hans univers.

Også omtalt på den elektriske kanin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.