Resident Evil: Extinction

Resident Evil: ExtinctionResident Evil: Extinction er den 3. film i serien, som bygger på spillet Resident Evil. Den foregår i en verden, hvor de levende døde stort set har overtaget alt, og hvor de overlevende klarer sig på må og få.

Alice holder sig for sig selv, men da hendes motorcykel “går i stykker” midt i en ørken, opsøger hun en bilkaravane, som er i nærheden. Hun dukker op lige i rette tid til at redde gruppen fra en kæmpeflok zombiefugle og får lov til at slå følge med dem. Men hvor skal man tage hen, når verden er gået under? Og hvorfor er dr. Isaacs og hans mænd stadig efter Alice.

Resident Evil: Extinction er en underholdende film, men ikke voldsomt nyskabende eller overraskende. Denne gang har instruktøren valgt at flytte filmen ud i dagslyset i en ørken, og det giver mulighed for nogle fede scener, som fx zombie-fuglene der dog alligevel ikke kommer til at fungere 100% fordi skuespillet omkring dem ikke er så godt.

Det er også meget sjovt, hvordan de har mixet the road warrior universet med zombierne, og så er der klart nogle gode scener, hvor Alice sparker zombieass, så de forstår det. På minus-siden er, at vi endnu en gang skal se zombie-dobbermænd (kan de ikke finde på noget nyt, hun skal kæmpe imod), og så synes jeg, at dr. Isaacs forvandling til et nærmest udødeligt monster er ret overflødig. Men det har vist noget med spillet at gøre.

Om Resident Evil: Extinction

Instruktør: Russell Mulcahy
Udgivelsesår: 2007

Resident Evil-serien:

Resident Evil, 2002 – D: Paul W. S. Anderson
Resident Evil – Apocalypse, 2005 – D: Alexander Witt
Resident Evil – Extinction, 2007 – D: Russell Mulcahy
Resident Evil – Afterlife, 2010 – D: Paul W. S. Anderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.