Altered

AlteredEduardo Sánchez, som instruerede “The Blair Witch Project“, har også instrueret “Altered”, der i mine øjne er langt mere underholdende.

Tre venner er på jagt midt om natten ude i skoven. Det er dog ikke rådyr, de forsøger at få fat i, men aliens. Det lykkes dem rent faktisk at fange én, som de tager med hen til vennen Wyatts hus, og nu vil de hævne sig – for det viser sig, at de alle har været fanget af aliens, og at en af deres venner døde under denne tilfangetagelse.

Men den tilfangetagende alien er ikke ufarlig, og vennerne kommer snart i alvorlige problemer.

“Altered” er ikke en fantastisk overraskende historie, men den er velspillet med gode hop-ud-af-sædet overraskelser og fede visuelle scener. Der gives ikke mange forklaringer, men selvom plottet er simpelt, så fanger det alligevel, og jeg følte mig udmærket underholdt, selvom det sikkert ikke er en film, som går over i historien.

Om “Altered”:

Instruktør: Eduardo Sánchez
Udgivelsesår: 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.