Saw IV

Saw IVSaw IV er efter min mening den bedste film i serien indtil nu. Her er både handling, uhygge og knap så meget ligegyldigt splat, omend Jigsaws dødbringende fælder selvfølgelig stadig spiller en rolle i filmen. Her er overraskende kameraskift, klip i tidslinjen og som altid samles hele handlingen op til sidst, så man sidder med følelsen af “ja selvfølgelig!”

Lederen af swat-teamet, Rigg, er efterhånden den eneste overlevende af dem, der har efterforsket Jigsaw-mordene. Men denne gang bliver han hovedpersonen. I sit forsøg på at redde alle har han glemt at leve med sin familie, og nu vil Jigsaw teste ham. Han har 90 minutter til at finde to tilfangetagende kollegaer eller se konsekvenserne i øjnene. Og på de 90 minutter møder han forskellige folk, han enten kan hjælpe eller lade hjælpe sig selv.

Darren Lynn Bousman har instrueret de sidste tre film om Jigsaw, og hvor jeg ikke var voldsomt imponeret af hans første forsøg, så synes jeg absolut, han har fået styr på det nu. Jeg er faktisk lige ved at glæde mig til at se film 5, og det havde jeg ikke regnet med.

Om Saw IV:

Instruktør: Darren Lynn Bousman
Udgivelsesår: 2007

Saw-serien:
Saw – 2004, D: James Wan
Saw II – 2005, D: Darren Lynn Bousman
Saw III – 2006, D: Darren Lynn Bousman
Saw VI – 2007, D: Darren Lynn Bousman
Saw V – 2008, D: David Hackl
Saw VI – 2009, D: Kevin Greutert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.