Monsteret i kælderen af Dennis Jürgensen

Monsteret i kælderen af Dennis Jürgensen7-årige Timmy bor sammen med sine forældre og lillesøster. Hun er kun en baby, og forældrene er meget optagede af hende, men også af deres arbejde og af at gå i teatret osv. Faktisk overser de Timmy lidt, så  han har ingen, han kan fortælle om monsteret i kælderen. Monsteret er sultent, og hvis ikke Timmy sørger for, at det får noget at spise, så bliver han næste ret på menuen …

Dennis Jürgensen har skrevet en underholdende gyser om det klassiske monster i kælderen. Historien er letlæst, og med en 7-årig hovedperson må fortællingen også nødvendigvis være lidt naiv. Men jeg må indrømme, at slutningen faktisk overraskede mig ved at være ualmindelig grum, så Monsteret i kælderen kan bestemt også sagtens læses af voksne.

Om bogen:

Udgivelsesår: 1993
Omslag: Leif Rosby

Andre bøger af Dennis Jürgensen:

Tunnelmanden (2010)
Dødens mange facetter (2009)
Dæmonen i hælene (2007)
Kadavarjagt (2006)
Uhyret i brønden (1998)
Måske (1994)
Monsteret i kælderen (1993)
Tingen i cellen (1992)
Kadavermarch (1991)
Grønne øjne (1985)

Besøg Dennis-klubben

2 tanker om “Monsteret i kælderen af Dennis Jürgensen

  1. Morten Knudsen siger:

    Jeg blev, af Jettes anmeldelse, inspireret til at læse “Monsteret i kælderen”, og kan kun tilslutte mig, når hun skriver, at slutninge er ualmindelig grum. Generelt er hele set-up’et i bogen rigtig godt bygget op og eminent godt skruet sammen – og så er den jo læst i løbet af ganske få timer. Jeg har lagt den øverst i bunken af bøger, som min søn er i gang med, og bedt ham indtrængende om at læse denne uhyggelige bog. (Man har vel lov til at præge sit afkom 🙂

  2. Jette siger:

    Ja, det er absolut også en bog for voksne, selvom den måske nok er rettet mod børn. Ham Dennis kan nu noget særligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.