El Daemon af Steen Langstrup

El Daemon af Steen LangstrupI lang tid har jeg ikke fået læst noget, men så faldt jeg over en artikel på danskehorrorfans.dk som anbefalede en SMS-novelle af Steen Langstrup. Det lød lige til at overkomme, så jeg klikkede ind på smspress.dk og bestilte El Daemon for en 20,-

Da Alex modtager de første sms’er fra sin afdøde ven, Ali, tror han, at det er en dårlig joke. Men det er det ikke. Ali er måske nok død, men sms’erne bliver bare ved med at komme. Ali prøver at advare Alex om, at han er i fare, at El Daemon er efter ham, men er det allerede for sent?

Jeg synes, at idéen om en sms-novelle, der foregår pr sms er sjov, og jeg må indrømme, at da den første besked tikkede ind fra Ali, tænkte jeg: “Hvad er nu det her for noget!” Plottet er måske nok set før (en kædesms der bringer død med sig), men som altid sørger Steen Langstrup for at give historiens slutning et lille twist.

Det er klart, at man ikke skal forvente et  digert værk med spændende personskildringer og udpenslede stemningsbilleder, når man læser en sms-novelle, men jeg synes, historien fungerer fint på sine betingelser, og det er bestemt ikke sidste gang jeg forsøger mig ud i den genre.

Smspress.dk tilbyder også en lang række andre sms-noveller, bl.a. af Kenneth Bøgh Andersen og Jacob Hedegaard Pedersen, men også indenfor andre genrer.

Se mere på Mørket.dk

Om El Daemon:

Udgivelsesår: 2011
Omslag: Christian Winther

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.