Måske noget for dig?

Jeg plejer som regel kun at bruge bloggen her, til at fortælle om det jeg læser, de film jeg ser eller skriver lidt om emner og personer, som interesserer mig inden for horror-genren (nogle gange i meget bred forstand)

Men eftersom jeg er vild med apokalyptiske fortællinger, og bloggen Apokalyptisk sammen med forlaget Valeta har udskrevet en skrivekonkurrence for apokalyptiske noveller, så er jeg næsten nødt til at give et lille pip om det.

Apokalyptisk udgiver i samarbejde med Valeta de 15 bedste noveller i både fysisk og e-form, i antologien “Undergang”. Hovedpræmien er 3000 kr. og går til den bedste historie, mens de 14 andre noveller må “nøjes” med at blive udgivet samt et frieksemplar af den færdige bog.

Der er selvfølgelig nogle formelle krav til novellerne, som kan ses på konkurrencens hjemmeside, men ellers er det bare at skrive løs om jordens undergang og menneskets udryddelse.

Jeg glæder mig til at læse resultatet!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.