Spørgeskemaundersøgelse: Horrorpræference og personlighedsprofil

Reading_horrorHvem er egentlig horrorgenrens kernepublikum? Og hvem er det der bestemt ikke bryder sig om horror? Der findes ikke ret meget videnskabelig viden om horrorpublikums sammensætning, og man ved næsten intet om eventuelle sammenhænge mellem personlighedstræk og genrepræference.

De fleste har nok en intuitiv formodning om at visse befolkningsgrupper er mere tilbøjelige til at opsøge horror end andre typer … men hvilke? De unge? Fyrene? De udadvendte? De ængstelige? De frygtløse?

I forbindelse med sit kandidatspeciale undersøger Kristine Ellen Johansen fra Aarhus Universitet eventuelle korrelationer mellem personlighedstræk og horrorpræference, men hun har brug for data! Derfor, venligst besøg denne side og udfyld et spørgeskema. Det tager kun 5-6 minutter.

Tak!

(Tyvstjålet fra Horrorsiden.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.