Tucker & Dale vs. ondskab

Tucker & Dale vs. ondskabSjældent har jeg moret mig så meget, som da jeg så Tucker & Dale vs. ondskab sammen med en veninde. Jeg har haft den liggende længe, efter at jeg læste en god omtale af den, men først for nyligt fik jeg set den. Og heldigvis for det.

Tucker har købt et sommerhus ude i en skov, og nu er han sammen med vennen Dale på vej ud for at sætte det i stand og holde ferie. Undervejs støder de på en bil fyldt med collegestuderende, som også skal campere i området.

Men de to fraktioner går helt skævt af hinanden. De studerende er overbeviste om, at Tucker og Dale er indavlede rednecks, som vil gøre alt for at slå dem ihjel, mens Tucker og Dale ikke rigtig kan få begivenhederne til at hænge sammen. Det hele ender i et stort splatterorgie, som ikke skal genfortælles men ses.

Som Best Horror Movies skriver: “So what is Tucker & Dale vs Evil? Well, it’s a horror-comedy because of a script that is able to get laughs from the crazy situation as well as otherwise. It’s a gory bloodbath because of convincing gore and crazy deaths including those that involve spears, woodchippers, and handguns. And it’s a little bit of a horror satire, particularly as the college students seem more than a little bit aware of the genre’s tropes.

En helt igennem herlig filmoplevelse som får det optimale ud af alle genrens klichéer uden på noget tidspunkt at føles som en kliché.

Om Tucker & Dale vs. ondskab:

Udgivelsesår: 2010
Instruktør: Eli Craig

3 tanker om “Tucker & Dale vs. ondskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.