Dead World – nyt dansk bogprojekt

DW“Dead World” er en gyser-komedie for læsere med hang til popkultur, spil og B-film, skrevet af 29-årige Bo Sejer. Bogen er færdigskrevet, redigeret og korrekturlæst, og mangler kun at blive trykt. Men det kan du hjælpe med. Bo Sejer har nemlig søsat et crowdfunding-initiativ for at få bogen på gaden.

Om bogen
Dette er den (næsten) sande historie om tre unge mænd, i starten af tyverne, der til en fest i Esbjerg tilfældigvis kommer i kontakt med noget, der bedst kan beskrives som et “Lovecraftiansk”, LSD-lignende stof, der åbner deres sind for verden, som den faktisk er: Verden er fuld af dæmoner, og de tre unge herrer er de eneste, der kan se dem, og (uheldigvis for verden) de eneste, der kan stoppe dem.

Kom med på en adrenalinpumpende, stenet og fordrukken rejse ind i Esbjergs skyggesider, der både inkluderer Moustachemonstre, tidsrejser, blod og gru og flere grin, end noget andet dansk litteratur har kunnet byde på i mange år. Kan jordens mest forvirrede antihelte nå at redde os og, måske vigtigere endnu, går det op for dem, hvad det er, de skal redde os fra?

Læs mere og støt udgivelsen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.