Konkurrencen er slut …

krimimessen2016

Så er konkurrencen slut, og tak til jer der har quizzet med.

Det rigtige svar er ganske rigtigt Dansk Horror Selskab, og de to heldige vindere er Anne Christine Jespersen og Theis Pedersen. God fornøjelse 🙂

 

Næste weekend er der Krimimesse i Horsens, men hvad vigtigere er, så er en af scenerne lørdag afsat til horror i alle afskygninger.

Du kan bl.a. høre Michael Kamp fortælle om at skrive i foredraget ‘Horror, mørke skove og den svære slutning’; Mathias Clasen og Christian Mogensen fortæller, demonstrerer og inviterer publikum med på en tur i horror i de nye medier, som bl.a. tæller computerspil og haunted house attraktioner; Teddy Vork læser en novelle op understøttet af Claus Gahrns lydkulisse; og endelig interviewer Steffen Larsen vinderen af Årets Danske Horrorudgivelse, som i øvrigt også uddeles på Krimimessen. Alt sammen lørdag eftermiddag i forsamlingshuset.

Derudover er der mulighed for at høre A. Silvestri fortælle om sin gotiske krimi ‘Al kødets gang’; der er billedworkshop med den fabelagtige forfatter og illustrator John Kenn Mortensen; Steen Langstrup, Dennis Jürgensensen og et hav af andre forfattere og foredragsholdere dukker op, og samtidig er der mulighed for at finde gode tilbud blandt de mange udstillere, også selvom der er mere til horror end krimi.

Så kunne du godt tænke dig at tilbringe næste weekend i Fængslet i Horsens, har du mulighed for at vinde 2 x 2 billetter. Du skal blot svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet, og så trækker jeg lod blandt besvarelserne på torsdag.

Hvad hedder selskabet, som uddeler Årets Danske Horrorudgivelse under Krimimessen?
1) Dansk Horror Selskab
2) Danish Horror Association

8 tanker om “Konkurrencen er slut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.