Rædslernes hus

Rædslernes hus, 1991Drengen Fool tvinges mod sin vilje til at hjælpe med at røve et hus, der tilhører et mystisk ægtepar. Det går dog ikke efter planen, og snart er hans to kumpaner døde, og han må selv forsøge at slippe væk. Han får hjælp af pigen Alice, men før han slipper bort, opdager han den store hemmelighed, som kælderen rummer.

Rædslernes hus befinder sig i den del af genren, hvor det halve af historien skal være et godt grin. Det er den dog ikke morsom nok til. Da der heller ikke er mange rigtig uhyggelige steder, bliver filmen en lidt ligegyldig oplevelse på b-skalaen.

Om Rædslernes hus:

Instruktør: Wes Craven
Udgivelsesår: 1991
Originaltitel: The people under the stairs

En tanke om “Rædslernes hus

  1. Pingback: Wes Craven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.