Den lange vandring af Richard Bachman

Den lange vandringDen lange vandring foregår i en ikke tidsbestemt fremtid, hvor en af årets største begivenheder er konkurrencen, som Majoren står i spidsen for, Den lange Vandring. 100 drenge starter ud, og vinderen er helt simpelt den, der overlever. Den mindste hastighed, de må gå med, er 6 km i timen. Går de langsommere end det, får de en advarsel. Efter den tredje advarsel er der ingen nåde. Går de endnu en gang langsommere, så er det slut – og ikke bare slut med at deltage i konkurrencen, men helt slut!

Stephen King fortæller her en barsk men fascinerende historie om, hvilke mekanismer mennesker udlever under pres. Alle drengene ved, at de er konkurrenter, og at kun én vil overleve, og alligevel har de et langt stykke ad vejen et stort sammenhold. Samtidig med vandringen hører vi deres historier og baggrunde for, at de har meldt sig, og hvad de ønsker sig, hvis de vinder.

Det lyder måske ikke særligt spændende, men det er det. King skriver stærkt, og Den lange vandring hører til blandt hans bedste.

Om bogen:

Originaltitel: The Long Walk (som Richard Bachman)
Udgivelsesår: 1979

8 tanker om “Den lange vandring af Richard Bachman

 1. Jette siger:

  Jeg tror desværre, at den danske udgave er udsolgt fra forlaget, men måske kan den stadig findes antikvarisk. Og ellers kan du helt sikkert få den bestilt hjem via dit bibliotek, hvis ikke de selv har den stående på hylden.

 2. Casper siger:

  Jeg ville så gerne have denne bog af Stephen King: Den Lange Vandring.

  Hvis nogen har den, vil jeg meget gerne købe den.

 3. Pingback: Den løbende mand af Richard Bachman

 4. Pingback: Dødsspillet af Suzanne Collins

 5. Pingback: Amok af Richard Bachman

 6. Pingback: Tørke af Per Jacobsen - Gyseren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.