Graveyard Shift

Graveyard ShiftNogle film er så dårlige, at man undrer sig over, hvem der dog vil betale penge for at lave dem. Graveyard Shift er en af disse film. Skuespillet er dårligt, special effects er dårlige – ja, alt i alt en film man ikke skal spilde tid på at se.

Værkføreren på en tekstilfabrik ansætter nogle arbejdere til at gøre rent i kælderen, hvor der gennem længere tid har været et rotteproblem. Der har også været nogle mystiske dødsfald, og da holdet går ned i mørket, opdager de en masse gammelt skrammel – og nogle lidt usædvanlige rotter!

Graveyard Shift er baseret på Stephen Kings novelle af samme navn.

Om filmen:

Instruktør: Ralph S. Singleton
Udgivelsesår: 1990

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.