Hjemsøgt af Annika von Holdt

HjemsøgtPsykologen Patrice Devon lever et stille liv opfyldt af sit arbejde, hunden Django og veninden Sarah Lawrence, der også er psykolog. Men en dag ændrer alt sig. En mystisk kvinde, der er overbevist om, at Antikrist er genopstået, begynder at ringe til Patrice på alle tider af døgnet, og samtidig føler hun sig forfulgt af en mørk skikkelse, som hun ser, når hun er alene.

Samtidig sker en række bestialske mord i New York, som alle har det til fælles, at ofrene er mænd, og at de er blevet kastereret. FBI agenten Jack Khaine er blevet sat på sagen, og omstændighederne fører ham i kontakt med Patrice, som han straks fascineres voldsomt af.

Men intet er som det ser ud til. En kendt psykologs datter genopstår tilsyneladende fra de døde, mørke hemmeligheder dukker op til overfladen, og Jack Khaine må kæmpe med den lokale betjent Reeves, som bestemt ikke har lyst til at samarbejde med FBI.

Annika von Holdt debuterede i 2001 med Hjemsøgt, der bestemt må betegnes som både underholdende og elementært spændende. Der er masser af action, og læseren skånes ikke for bloddryppende detaljer. Slutningen er også til dels overraskende, så selvom plottet ikke kræver det store af læseren, så er her alligevel tale om en god thriller i den lidt mere kulørte stil.

Om Hjemsøgt:

Originaludgave: 2001
Omslag: Lone Fomsgaard

Bøger af Annika von Holdt:

Hjemsøgt (2001)
Nattetimen (202)
Sov som de døde (2009)
Pantomime (2012)

2 tanker om “Hjemsøgt af Annika von Holdt

  1. Pingback: Gyseren » Sov som de døde af Annika von Holdt

  2. Pingback: Sov som de døde af Annika von Holdt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.