Monster af Frank Peretti

Monster af Frank PerettiReed Shelton er politibetjent og gift med den generte Beck. Han overtaler hende til at tage på en overlevelsestur sammen med et hold venner, men allerede den første nat bliver de overfaldet af ”noget”, som bortfører Beck. Der bliver straks stablet et eftersøgningshold på benene, men selvom den officielle forklaring er, at Beck blev taget af en bjørn, så er Reed sikker på, at det var noget helt andet – og langt farligere.

Og Reed har ret. Det lykkes Reeds ven, Cap, at finde oplysninger om nogle forsøg på aber, som har fundet sted på det universitet Cap arbejdede på, indtil han blev fyret, som giver nye muligheder for eftersøgningsholdet. Men ikke alle er interesserede i, at sandheden kommer frem. Og for hver time der går, bliver chancerne for Becks overlevelse mindre.

Frank Peretti er bekendende kristen, og han skriver selv bag i Monster, at han med sine bøger forsøger at få sine læsere til at finde Sandheden, men samtidig ønsker han også at skrive en god historie. Heldigvis lykkes det for ham i Monster. Historien bliver aldrig klistret ind i guddommelig indgriben eller overdreven brug af kristne budskaber skrevet med KAPITALER. I stedet er her tale om en spændende roman, der letlæst og flydende fortæller en god historie om overlevelse.

Om Monster:

Udgivelsesår: 2006
Forlag: Scandinavia, 407 sider

Læs også:

Eksperimentet af Dean Koontz
Station 11 af Emily St. John Mandel
Bird Box af Josh Malerman
Den sidste af Alexandra Oliva
Den 5. bølge af Rick Yancey

The Crazies instrueret af Breck Eisner

2 tanker om “Monster af Frank Peretti

  1. Pingback: Huset af Frank Peretti og Ted Dekker

  2. Pingback: Anstalten af Stephen King

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.