Alien vs. Predator

Alien-vs_-PredatorDen rige Charles Weyland står bag en ekspedition til Antarktis. Det har vist sig, at der langt nede i jorden ligger et mystisk pyramide-agtigt tempel, som han sætter en ekspedition til at udforske. De finder dog snart ud af, at templet IKKE er ubeboet – faktisk huser det æg med Aliens i, som begynder at klække. Og da der kort efter ankommer tre Predators, er de overlevende mennesker fanget i et gigantisk slag.

Jeg ved godt, at “Alien vs. Predator” ikke er en god film i den forstand. Men jeg er helt vild med den! Jeg synes, det er så sejt med slagsmålene mellem mennesker, Aliens og Predators, og jeg synes, scenerne i den underjordiske pyramide er fedt lavede. Og så har jeg en svaghed for Paul W. S. Anderson, som også har instrueret en af mine absolutte yndlingsfilm “Event Horizon”.

Instruktør: Paul W. S. Anderson
Udgivelsesår: 2004

En tanke om “Alien vs. Predator

  1. Pingback: Gyseren » Event Horizon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.