Besat: the exorcism of Emily Rose

Besat: the exorcism of Emily RoseEmily Rose er en ganske almindelig ung pige, der kommer fra et stærkt troende hjem. Da hun flytter hjemmefra for at læse, bliver hun imidlertid besat af mystiske væsner, og i forsøget på at uddrive dem dør Emily. Præsten father Moore, som forestod eksorcismen, anklages for uagtsom manddrab, og hele historien fortælles gennem retssalen med tilbageblik på forløbet.

“Besat: the exorcism of Emily Rose” bygger efter sigende på en sand historie. Det behøver man nu ikke tro på for at få en fantastisk filmoplevelse. Scott Derrickson har lavet en rigtig uhyggelig og velspillet gyser med yderst kompetente skuespillere. Den mest imponerende er næsten Jennifer Carpenter, som spiller Emily. Hendes fysik under besættelsesscenerne var så imponerende, at specialeffects folkene næsten ikke skulle tilføje noget. Men også Tom Wilkinson som father Moore og Laura Linney som hans forsvarsadvokat er helt igennem overbevisende.

Se den før din nabo…

Om “Besat: the exorcism of Emily Rose”:

Instruktør: Scott Derrickson
Udgivelsesår: 2005

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.