Beyond Re-animator

beyond-reanimatorHvis du aldrig fik set “Re-animator” fra 1985, så skynd dig at se den – og se så “Beyond Re-animator” bagefter.

Dr. Herbert West er kommet i fængsel for sine eksperimenter med mennesker, men i fængslet fortsætter han forsøgene på at overliste døden. Det lykkes for ham – med hjælp fra den nye fængselslæge genoplive en af de andre fanger, men – som det altid går gale videnskabsmænd – så løber eksperimenterne løbsk. Snart er både fængselsinspektøren både død og genoplivet, og det samme er fængselslægens smukke kæreste. Og oveni starter et fangeoprør, så det er ikke nemt for Herbert West at stikke af.

“Beyond Re-animator” bevarer den humoristiske splattertone fra første film, og Jeffrey Combs er total sej som West. Her er splat og blod og meningsløs vold, alt sammen fortalt veloplagt og underholdende med masser af grin undervejs. Se den, se den, se den …

Instruktør: Brian Yuzna
Udgivelsesår: 2003

En tanke om “Beyond Re-animator

  1. Pingback: Gyseren » Re-animator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.