The Cave

The CaveEfter at have set The Decent er jeg blevet helt vild med hulefilm, så jeg snuppede straks The Cave, da jeg så den til 49,- i Netto. Og jeg blev bestemt ikke skuffet!

Under et gammelt rumænsk kloster har nogle forskere fundet et underjordisk hulesystem, hvor store dele befinder sig under vand. Et hold huledykker-eksperter tilkaldes, og sammen med to af forskerne begiver de sig ned i dybet. Uheldigvis styrter hulen ned bag dem, og de bliver nødt til at finde en anden vej ud – hvis der er én! Og for at gøre ondt værre angribes de pludselig af mærkelige væsner…

Historien er naturligvis set før, men ikke på denne måde. Bruce Hunt har brugt et filmhold, som normalt optager film under vand og som kender til cave-diving. Det giver nogle helt fantastiske billeder og en særlig stemning i filmen. Skuespillet er udmærket, og plottet flyder fint af sted. Og så har make-up effekt folkene skabt nogle rigtig modbydelige væsner, der skræmmer ganske fortræffeligt.

Alt i alt var The Cave en rigtig fed fornøjelse, men Bruce Hunt har også tidligere været inde over film som Matrix og Dark City, så visse forventninger har man jo 🙂

Om filmen:

Instruktør: Bruce Hunt
Udgivelsesår: 2005

En tanke om “The Cave

  1. Pingback: Gyseren » The Cavern

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.