Cats Eye

Cats EyeEn mystisk kat er bindeleddet i Cats Eye, en antologi-film med tre gyserfortællinger af Stephen King.

Den første historie handler om en tennisprofessionel, som tvinges til at deltage i et dødeligt spil, da han bliver fanget i at have en affære med en gangsters kone. I den anden historie hører vi om en mand, som gerne vil stoppe med at ryge. Han anbefales en klinik af en god ven, og det viser sig, at man her er yderst seriøse i at holde klienterne fra smøgerne. Og endeligt handler den tredje historie om en lille pige, som terroriseres af et lille monster efter sengetid.

Om Cats Eye:

Instruktør: Lewis Teague
Udgivelsesår: 1985

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.