Masters of Horror

Masters of HorrorI 2002 inviterede Mick Garris (Critters II, The Stand og Desperation) en gruppe af sine instruktør-venner til en uformel middag. De ti originale Masters of Horror, som deltog i middagen, var: John Carpenter, Larry Cohen, Don Coscarelli, Joe Dante, Guillermo Del Toro,  Stuart Gordon, Tobe Hooper, John Landis, Bill Malone og Mick Garris. Navnet Masters of Horror opstod som en spøg, da Guillermo Del Toro skulle lykønske en veninde, som holdt fødselsdag på en anden restaurant, og han hilste hende med ordene: “the masters of horror wish you a happy birthday.”

Middagen blev en stor succes, og efterfølgende organiserede Mick Garris regelmæssige middage for gruppen, som efterhånden blev udvidet med flere horror- og genreinstruktører, bl.a. Dario Argento, Eli Roth, David Cronenberg, Lucky McKee, Wes Craven, Robert Rodriguez, Mary Lambert, Tom Holland m.fl.

I 2005 udtænkte Mick Garris idéen til en original tv-serie bestående af 60-minutters film instrueret og skrevet af mange af Masters of Horror-medlemmerne. Serien havde premiere i USA d. 28. oktober 2005 med afsnittet Incident On and Off a Mountain Road, som var instrueret af Don Coscarelli (Phantasm, BubbaHo-Tep). Serien kørte over to sæsoner, og modtog bl.a. en Saturn Award for Best Television Presentation.

Sæson 1 (2005-2006):

Incident On and Off a Mountain Road, D: Don Coscarelli
H. P. Lovecraft’s Dreams in the Witch-House, D: Stuart Gordon
Dance of the Dead, D: Tobe Hooper
Jennifer
, D: Dario Argento
Chocolate, D: Mick Garris
Homecoming, D: Joe Dante
Deer Woman, D: John Landis
Cigarette Burns, D: John Carpenter
Fair Haired Child
, D: William Malone
Sick Girl, D: Lucky McKee
Pick Me Up, D: Larry Cohen
Haeckel’s Tale, D: John McNaughton
Imprint, D: Takashi Miike

Sæson 2 (2006-2007):

The Damned Thing, D: Tobe Hooper
Family
, D: John Landis
The V Word, D: Ernest Dickerson
Sounds Like, D: Brad Anderson
Pro-Life, D: John Carpenter
Pelts
, D: Dario Argento
The Screwfly Solution
, D: Joe Dante
Valerie on the Stairs, D: Mick Garris
Right to Die, D: Rob Schmidt
We All Scream For Ice Cream, D: Tom Holland
The Black Cat, D: Stuart Gordon
The Washingtonians, D: Peter Medak
Dream Cruise, D: Norio Tsuruta

Læs mere:

Wikipedia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.