Deathwatch

deathwatchJeg nåede ikke at se “Deathwatch”, da den kom på Natfilmfestivallen, men omtalen af den var ganske god, så i stedet købte jeg den på dvd – og det var bestemt ikke et dårligt køb.

Året er 1917, og vi er på slagmarken under 1. Verdenskrig. En deling kommer væk fra alle de andre under et gasangreb, og pludselig befinder de sig i tæt tåge i ukendt land. De finder en tysk skyttegrav, hvor de tre overlevende tyskere virker skræmte fra vid og sans. Løjtnant Jennings bestemmer, at de overtager skyttegraven og venter på, at deres egne skal finde dem igen. Men der er tilsyneladende andet end tyskere i skyttegraven. En efter en gribes mændene mere eller mindre af vanvid, og snart begynder de at forsvinde.

Michael J. Bassett har lavet en effektfuld gyser, der bestemt fik mig til at hoppe et par gange. Stemningen er trist og grå, og regnen siler nærmest konstant ned. Lyden er godt skruet sammen, og skuespillet er fint. Så her er tale om en god og effektiv gyser og så er det oven i købet hans første spillefilm.

Instruktør: Michael J. Bassett
Udgivelsesår: 2002

3 tanker om “Deathwatch

  1. Pingback: Gyseren » Wilderness

  2. Pingback: Gyseren » R-Point

  3. Pingback: Gyseren » Outpost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.