Deer Woman

Deer WomanDeer Woman er endnu en film i Masters of Horror serien. De to betjente, Faraday og Reed, bliver sat på en mystisk sag om en lastbilchauffør, som er blevet dræbt i sin bil – af noget med klove! Samtidig er chaufføren blevet set gå ind i bilen med en usædvanlig smuk kvinde, som nu er sporløst forsvundet. De to betjente får efterhånden kædet kendsgerningerne sammen med et gammelt indiansk sagn, men kan det nu også passe?

John Landis var med til at bringe nyt blod til gyserfilmene, da han i 1981 lavede An american werewolf in London. Siden har han lavet mange andre typer film, men han slipper helt godt af sted med Deer Woman, måske især fordi han også bringer humor ind i historien.

Deer Woman er ikke den bedste film i serien, men den er underholdende alligevel.

Om filmen:

Instruktør: John Landis
Udgivelsesår: 2005

2 tanker om “Deer Woman

  1. Pingback: Gyseren » Family

  2. Pingback: An American Werewolf in London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.