Fair haired child

Fair haired child. Hentet på www.moviezoo.dkMasters of Horror serien præsenterer også en film af William Malone (House on haunted hill, 1999), og “Fair haired child” hører bestemt til i den bedre ende af serien. Der er lidt twilight zone over fortællestilen, og selvom gyset måske ikke er så stort, er det underholdende og i den traditionelle ende.

En ung pige køres ned på vej hjem fra skole. Da hun vågner op, befinder hun sig på et hospital, hvor en venlig sygeplejerske udspørger hende om de særeste ting. Det går dog snart op for Tara, som pigen hedder, at sygeplejersken slet ikke er sygeplejerske, og at hospitalet er et privat hjem beliggende langt væk fra alt og alle. Tara bliver låst inde i kælderen, og her finder hun en dreng, som forsøger at hænge sig selv. Tara redder ham, kun for at opdage at han gemmer på en frygtelig hemmelighed.

Instruktør: William Malone
Udgivelsesår: 2005

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.