Haeckel’s Tale

Haeckel's TaleHaeckel’s Tale er en del af Masters of Horror serien.

Ernest søger hemmeligheden bag livet og er stærkt inspireret af Dr. Frankensteins forsøg på at bringe døde mennesker til live igen. Det er dog ikke lykkes for ham, så da hans far bliver syg, begiver Ernst sig hjem for at besøge ham. Undervejs får han lov til at overnatte hos en gammel mand med en ung kone, som Ernest bliver stærkt betaget af. Det viser sig dog, at der gemmer sig mørke hemmeligheder bag husets venlige ydre, og Ernest kan se frem til en ubehagelig nat.

Bygger på en novelle af Clive Barker.

Om Haeckel’s Tale:

Instruktør: John McNaughton
Udgivelsesår: 2006

2 tanker om “Haeckel’s Tale

  1. Pingback: Clive Barker

  2. Pingback: John McNaughton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.